Ina Rademaker kleurrijk bestaan individueel therapeut en relatie therapeut Rolde AssenMijn naam is Ina Rademaker en ben gediplomeerd individueel- en relatietherapeut in het prachtige dorp Rolde, vlak bij Assen in Drenthe. Ik begeleid mensen met behulp van psychosociale therapie in de leeftijd vanaf 18 jaar. Bij relatietherapie gaat het om de relatie met degene waarmee je een liefdesrelatie hebt. 

Na een carrière in de binnenhuisarchitectuur en de psychiatrie, heb ik enkele jaren geleden mijn inmiddels succesvolle praktijk geopend voor psychosociale hulpverlening. Hiervoor heb ik 4 jaar opleiding gevolgd die in het teken stond van grondige theoretische psychologische en medische kennis en sterk gericht op de praktijk van alle dag. Dat maakt dat je in gesprekken met mij – naast veel inzicht-  ook interessante oefeningen en tips voor thuis meekrijgt. Een schat aan handvatten dus om in korte tijd weer een stuk lekkerder in je vel te zitten. Je kan voor allerlei problematiek bij me terecht. Mail of bel me gerust. Je hoort vaak al binnen 24 uur iets van me terug.

Ik ben lid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG). Deze organisatie staat garant voor de kwaliteit van de aangesloten therapeuten. Tevens ben ik gecertificeerd basis EFT-therapeut (Emotionally Focused Therapist) en sta ik ingeschreven als registerlid van de RBCZ, een overkoepelende organisatie.